TERMENII SI CONDITIILE generale se aplică tuturor vânzărilor de produse de către Societatea  ENERGOFIT IMPEX  S.R.L. prin intermediul magazinului online ENERGOFIT.RO

IDENTITATEA PROFESIONISTULUI

ENERGOFIT este denumirea comerciala (brand), a ENERGOFIT IMPEX S.R.L., cu sediul social (adresa postala) in SLOBOZIA, COMUNA CIULNITA, SAT CIULNITA, STR 1 MAI NR 5 JUD IALOMITA., inregistrata la Registrul Comertului IALOMITA  sub nr. J21/253/2022 si cod unic de inregistrare RO 46017868, adresa electronica email contact@energofit.ro telefon 0787805969..

DEFINITII SI TERMENI

Site-ul – domeniul ENERGOFIT.RO și subdomeniile acestuia sunt  proprietatea ENERGOFIT IMPEX  S.R.L.

Vânzător – ENERGOFIT IMPEX S.R.L.

Cumpărător – persoană fizică de peste 18 ani/persoană juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont în Site și efectuează o comandă.

Client – persoană fizică/persoană juridică care are sau obține acces la site-ul ENERGOFIT.RO de pe orice dispozitiv de comunicare: electronic, telefonic, etc.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, a citit și și -a exprimat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – O secțiune din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (acestea pot fi, dar nu sunt expres limitate la Comenzi, facturi fiscale, garanții bunuri, liste de cumpărături, etc).

Favorite – O secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să își salveze produsul dorit.

Lista – sectiunea din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adauga in cosul de cumparaturi („Cosul meu”).

Comandă – Un document electronic prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția de a achiziționa produse de pe site și prin care este permisă o formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător.

Produse – Orice bun sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează să fie furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Campanie – Acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de produse cu stoc limitat pentru o perioadă de timp stabilită de către Vânzător.

Contract – Un contract încheiat la distanță între Vânzător și Cumpărător.

Conținut – Informațiile care se pot vizualiza sau accesa prin utilizarea unui echipament electronic.

Review – O evaluare redactată de către beneficiarul unui produs sau serviciu, pe bază experienței personale, despre un anumit produs.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu.

Comentariu – O apreciere sau o observație cu scop critic asupra unui produs sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Newsletter – O formă de conținut cu un caracter de informare electronică, trimis prin e-mail sau SMS. În urma abonării, clientul primește informații asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător la un anumit interval de timp.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzacție – Încasarea unei sume rezultată din vânzarea unui produs de către ENERGOFIT IMPEX S.R.L.., , Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul ENERGOFIT.RO  implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

ENERGOFIT IMPEX S.R.L. furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este administrat de  ENERGOFIT IMPEX S.R.L.., se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.  ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului ENERGOFIT.RO ale structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

ENERGOFIT IMPEX S.R.L. își rezerva dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Pagina “Termeni și condiții” conține întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

ENERGOFIT IMPEX S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ENERGOFIT.RO indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Documente contractuale.

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

Politica de vanzare online

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate ENERGOFIT IMPEX S.R.L..  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al ENERGOFIT IMPEX S.R.L.., pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, inclusiv prin suport online (Live Chat)  sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, ENERGOFIT IMPEX S.R.L..  isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip , in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

ENERGOFIT IMPEX S.R.L..  poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care ENERGOFIT IMPEX S.R.L..  are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se poate solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

Cesionarea si subcontractarea.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Comunicari electronice

Comunicarile comerciale prin posta electronica primite din partea  ENERGOFIT IMPEX S.R.L. se realizeaza in cazul in care destinatarul si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari. Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla dezabonare accesand link-ul potrivit de la sfarsitul fiecarui e-mail.

Exonerare de răspundere

ENERGOFIT IMPEX S.R.L. nu garantează că site-ul ENERGOFIT.RO serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la ENERGOFIT IMPEX S.R.L. sunt fără viruși sau alte componente informatice cu potențial dăunător, că nu conține omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau alți factori similari.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Intregul continut al site-ului ENERGOFIT.RO incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  ENERGOFIT IMPEX S.R.L. si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al  ENERGOFIT IMPEX S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a ENERGOFIT IMPEX S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. , includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ENERGOFIT IMPEX S.R.L..  asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. .

Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre ENERGOFIT IMPEX S.R.L..  si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea ENERGOFIT IMPEX S.R.L..  cu referire la acel Continut.

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care ENERGOFIT IMPEX S.R.L..  confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea ENERGOFIT IMPEX S.R.L..  pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea ENERGOFIT IMPEX S.R.L..  si/sau al angajatului/prepusului ENERGOFIT IMPEX S.R.L..  care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea  ENERGOFIT IMPEX S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Orice eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site poate fi raportata pe adresa de email CONTACT@ENERGOFIT.RO

 Accesul la site

 ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul ……………………., de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor  ENERGOFIT IMPEX S.R.L.., fara acordul scris al acesteia.

Datele personale

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite conform Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal. 

Comentarii, comunicari si alte date/informatii

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul ENERGOFIT.RO  pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legislatia in vigoare.

ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.  ENERGOFIT IMPEX S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera  ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea,  ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei persoane.  ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului  ENERGOFIT.RO

Securitatea informatiilor

 ENERGOFIT IMPEX S.R.L... garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.  ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea,  ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Pentru platile cu cardul bancar, clientii isi vor introduce datele cardului exclusiv in platforma de plata securizata,  ENERGOFIT IMPEX S.R.L.. SRL neavand acces la datele privind cardul.

Pentru mai multe detalii citeste si Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Modalitatea de cumparare si livrare

Ofertele afisate pe site-ul  ENERGOFIT.RO valabile doar in cazul comenzilor on-line si sunt valabile in limita stocului disponibil.

Preturile produselor includ TVA.

Pretul fiecarui produs va fi cel mentionat pe site-ul  ENERGOFIT.RO cu exceptia cazului in care exista o eroare evidenta. Cu toate ca avem grija sa ne asiguram ca toate preturile indicate pe site-ul nostru web sunt corecte, pot aparea erori. Cand pretul este in mod evident disproportionat fata de valoarea oricarui(/or) produs(e) comandate de dumneavoastra, va vom informa in cel mai scurt timp posibil pentru a va oferi optiunea de a reconfirma comanda la pretul corect sau de a o anula.

Preturile pot fi revizuite in orice moment, insa (cu exceptiile mentionate mai sus), nicio schimbare nu va afecta vreo comanda a dumneavoastra care a fost inregistrata anterior modificarii preturilor.

Dupa plasarea comenzii pe site, va primi un e-mail cu numarul de inregistrare a comenzii, la adresa de e-mail specificata in comanda.

Confirmarea acceptarii comenzii se face de asemenea prin posta electronica, la adresa de e-mail a cumparatorului specificata in formularul de comanda, ceea ce reprezinta doar o confirmare a primirii comenzii, nu o confirmare efectiva a comenzii. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica a primirii lor.

Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Confirmarea acceptarii comenzii se face de asemenea prin posta electronica, la adresa de e-mail a cumparatorului specificata in formularul de comanda, dupa ce vanzatorul a verificat stocurile existente.

In cazul in care produsul nu se afla in stocul depozitelor, consultantul de vanzari va comunica acest fapt Clientului/Cumparatorului in cel mai scurt timp, prin posta electronica. Daca in aceasta perioada imediata  Clientul/Cumparatorul a achitat produsele din cos, ENERGOFIT IMPEX S.R.L.  va rambursa sumele in termen de 7 zile de la data la care vanzatorul a comunicat consumatorului indisponibilitatea produsului.

ENERGOFIT IMPEX S.R.L nu garanteaza disponibilitatea produselor si nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care articolul respectiv nu se afla in stocul furnizorilor.

In conformitate cu art.8, alin.(9) din OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii de catre vanzator a acceptarii comenzii transmise de consumator.

Produsul comandat se livreaza in termen de 2-5 zile de la data confirmarii de catre vanzator a acceptarii comenzii cumparatorului plasate pe site-ul  ENERGOFIT.RO prin curierat rapid, intre zilele luni – sambata la adresa specificata de catre consumator in cadrul comenzii plasate pe site.

Cu toate acestea, este posibil sa apara intarzieri din motive independente vanzatorului, ca de exemplu intarzierile cauzate de societatea de curierat rapid in perioada sarbatorilor de iarna, Paste, Black Friday etc., situatie in care vanzatorul va informa clientul cu privire la aceasta situatie si ii va oferi optiunea de a mentine comanda cu o noua data de livrare sau de a anula comanda cu rambursarea intregii sume achitate.

Pentru mai multe detalii va rogam sa cititi politica de livrare.

Pentru fiecare comanda plasata pe  ENERGOFIT.RO se va percepe o taxa de ambalare in valoare de 10 lei (cost necesar manipularii si ambalarii produselor comandate) si un cost de transport, ce difera in functie de modalitatea de livrare selectata de client in pagina de finalizare a comenzii:

  • comenzile cu valoare totala mai mare de 5000.  lei beneficiaza de livrare gratuita*, in aria de acoperire a companiei de curierat cu care colaboram
  • pentru comenzile a caror valoare totala este mai mica de 5000.. de lei, se va aplica un cost de transport in valoare de 25 lei 

Receptia produselor

 Intrucat comercializam produse fragile, clientul va verifica starea coletului iar, daca se va constata ca ambalajul este deteriorat, va deschide coletul in fata curierului pentru a verifica produsele si va solicita curierului intocmirea unui Proces-verbal de constatare in acest sens. In cazul expedierilor cu contact redus, daca se va constata ca ambalajul este deteriorat, clientul va reclama acest aspect imediat dupa primirea coletului, inainte de deschiderea acestuia.

In caz de deteriorare a produselor, reclamatia insotita de poze ale coletului deteriorat vor fi transmise in termen de 2 zile pe e-mail catre  ENERGOFIT IMPEX SRL., la adresa de email: CONTACT@ENERGOFIT.RO Prin semnarea bonului de livrare de la curier, clientul admite primirea in conditii bune a coletului comandat, nu se admit reclamatii ulterioare. Site-ul ENERGOFIT.RO pune la dispozitia clientilor sai optiunea de deschidere a coletului la livrare, in fata curierului, acest lucru avand rolul de a constata starea produselor comandate la livrare. In caz de deteriorare a produselor, se va intocmi impreuna cu curierul un Proces-verbal de constatare. Procesul-verbal de constatare va fi transmis pe e-mail catre  ENERGOFIT IMPEX S.R.L., in termen de 2 zile.

Prezentul capitol se completeaza cu Politica de retur.

Politica de preturi

 ENERGOFIT IMPEX S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre  ENERGOFIT IMPEX SRL

Politica de solutionare a reclamatiilor

ENERGOFIT IMPEX S.R.L. ofera posibilitatea Cumparatorului, in conformitate cu normele legale in domeniul protectiei consumatorului, de a inainta o reclamatie scrisa, ori de cate ori va considera ca drepturile sale au fost incalcate expediata pe CONTACT@ENERGOFIT.RO

Reclamatia trebuie inaintata/expediata, in forma scrisa, de catre cumparator in cel mult 30 de zile calendaristice de la data producerii evenimentului contestat, la adresa sediul social al societatii.

Reclamatia va trebui sa contina obligatoriu urmatoarele elemente: numele, prenumele persoanei care adreseaza plangerea, datele de identificare ale acestuia, descrierea completa a reclamatiei, precum si data cand s-a produs si, daca este cazul, ora la care s-a produs, adresa completa si corecta la care se doreste primirea raspunsului, inclusiv adresa de posta electronica, data intocmirii reclamatiei si semnatura.

Orice reclamatie expediata in termen si care va cuprinde toate elementele de mai sus, va fi solutionata in termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii ei.  ENERGOFIT IMPEX S.R.L. va raspunde reclamatiei adresate in scris, prin expediere postala cu confirmare de primire sau prin posta electronica, daca in cuprinsul reclamatiei clientul a optat pentru aceasta si a furnizat o adresa de e-mail, in acest sens.

 ENERGOFIT IMPEX S.R.L nu garanteaza solutionarea favorabila a reclamatiei. In situatia in care cumparatorul nu va gasi solutia adoptata de societate ca fiind cea potrivita situatiei sale, se poate adresa instantelor de judecata competente de la sediul  ENERGOFIT IMPEX S.R.L

Limitele responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat  ENERGOFIT IMPEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia  ENERGOFIT IMPEX S.R.L. de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Produsele prezentate si vandute pe site-ul ENERGOFIT.RO sunt proprietatea  ENERGOFIT IMPEX S.R.L

 ENERGOFIT IMPEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care  ENERGOFIT IMPEX S.R.L. ofera garantie conforma legilor in vigoare si cu conditia ca aceste produse sa fie folosite conform indicatiilor tehnice.

In cazul in care pretul unui produs a fost afisat gresit,  ENERGOFIT IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs, daca pretul este disproportionat in raport de valoarea produsului vandut, eroarea fiind evidenta. Vanzatorul va anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, si- i va returnarea sumele incasate cu titlu de plata, daca este cazul.

Serviciul impachetare cadou

Pot beneficia de acest serviciu doar produsele de mici dimensiuni, care pot fi impachetate in cutie cadou cu dimensiune de 20x20x25 cm.

Drept aplicabil. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si  ENERGOFIT IMPEX S.R.L In cazul unor eventuale conflicte intre  ENERGOFIT IMPEX S.R.L si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta de la sediul vanzatorului.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Principiile care definesc actiunile noastre zilnice sunt cuprinse in Codul de conduita, care reprezinta ansamblul de reguli care nu este impus prin legislatie sau dispozitii administrative si care defineste comportamentul societatii cu privire la practicile comerciale.

Cumparatorul poate obtine o copie dupa Codul de conduita, printr-o cerere scrisa transmisa la sediul social al  ENERGOFIT IMPEX S.R.L, respectiv la adresa SLOBOZIA, COMUNA CIULNITA, SAT CIULNITA, STR 1 MAI, NR 5.