Statii de incarcare masini electrice.

Oferim atat statiile de incarcare a masinilor electrice cat si serviciile de instalare si calibrare necesare functionarii in conditii optime a acestora.

Instalarea unei statii de incarcare masini electrice este importanta in masura in care aveti sau intetntionati sa achizitionati o masina electrica pentru a reduce timpul necesar incarcarii.

Insa incarcarea se face de obicei seara sau noaptea.

Tinand cont de acest aspect un sistem de panouri solare cu acumulatori imperecheat cu o statie de incarcare a masinilor electrice este solutia ideala pentru a circula cu costuri zero in fiecare zi. Astfel veti produce energie ziua o veti stoca in acumulatori si veti incarca masina dina cesti acumulatori cu ajutorul statiei de incarcare.

In sistuatia in care doar instalati statia de incarcare costul deplasarii cu masina electriva, la costul actual al energiei, va fi apropiat de costul combustibilului.

Instalare rapida

Instalam statia de incarcare vehicule electrice intr-o singura zi cu garantia calitatii verificabila la oricare dintre clientii nostri. Simplu si eficient!

Calitate garantata

Lucram cu cei mai mari producatori internationali de statii de incarcare autorizati si recunoscuti atat pe plan mondial cat si in Europa si implicit in Romania
Statie incarcare automobile electrice

De ce sa lucrezi cu EnergoFit?

Beneficiile tale in situatia in care ne alegi sunt:

Pentru detalii privind solutia de incarcare a vehiculelor electrice (solutie tehnica, echipamente, preturi) va rugam sa ne contactati la Energofit-contact