Servicii de spalare a panourilor fotovoltaice

Spalarea panouri solare este mai mult decat necesara pentru a pastra randamentul acestora pe tot parcursul anului. Este recomandat ca spalarea sa se faca cel putin o data pe an pentru a se elimina stratul de praf, polen ce se depune si astfel randamentul sistemului de panouri poate scadea pana la 25%.

Ce va oferim de fapt?

Suntem specializati in servicii de spalare sisteme de panouri solare fotovoltaice. Serviciile constau in:

  1. Deplasare la locatia unde este instalat sistemul fotovoltaic
  2. Verificarea acestuia
  3. Spalarea panourilor cu apa si detergent specializat cu ajutorul echipamentelor specializate

Pentru clientii Energofit (ce au instalat sistemul de panouri solare cu Energofit):

  1. Inainte de prestarea serviciilor se semneaza o anexa la contractul de vanzare-cumparare al sistemului de panouri solare existent si se plateste un avans de 10%-30%.
  2. Restul se achita dupa prestarea serviciilor in locatie

sistem de spalare a panourilor solare

Pentru non clientii Energofit, respectiv clientii care nu au contract de vanzare-cumparare incheiat anterior cu Energofit (pentru instalarea sistemului de panouri solare) pasii sunt urmatorii:

  1. Clientul trimite pe adresa de e-mail EnergoFit pe care o gasiti in zona de contact a site-ului, adresa locatiei in care este instalat sistemul de panouri solare, precum si poze sugestive ale acestuia
  2. Se mentioneaza de catre client in email inaltimea la care este instalat sistemul de panouri solare si daca la acesta se poate ajunge prin interiorul cladirii sau doar prin exterior.
  3. Dupa confirmarea de catre Enegofit ca este posibila prestarea serviciilor se semnea un contract cu plata a 50% avans.
  4. Restul de plata se face dupa prestarea serviciilor
Oferim servicii de spalare panouri solare si pentru parcuri fotovoltaice instalate pe sol.
 

Pentru pret si alte detalii va rugam sa folosit formularul de contact din site sau il puteti accedsa aici   Energofit.ro – Contact

spalare sistem de panouri solare
spalare sistem de panouri solare

Va multumim

Servicii rapide

Intervenim in 48 de ore de la semnarea contractului
Prestarea serviciile se face in maxim 48 de ore lucratoare de la plata avansului.

Cost redus, eficienta mare

Din prima luna de functionare se recupereaza costul contractului.
Recuperarea costului cu serviciile de spalare a panourilor se face in maxim 1-2 luni.

Peste 5 ani experienta in sisteme solare fotovoltaice si peste 230 de sisteme de panouri solare instalate cu un cumul de putere de peste 10 MW

Sistemul de panouri solare va lucra la randament maxim si va produse energia electrica necesara exact ca in momentul in care a fost instalat. Veti recupera costul contractului de spalare din prima luna de functionare la eficienta maxima.

Facem tot ce tine de noi ca dvs sa fiti la final intr-un singur fel…multumiti! Spalarea sistemului de panouri fotovoltaice presupune risc (de obicei sunt la inaltime), efort si mai ales infrastructura pntru a ajunge la nivelul la care este montat sistemul si a il curata eficient. Folosim cele mai bune produse astfel incat dupa aceasta operatiune sa vedeti efectiv randament mai bun al sistemului dvs de panouri.