Sisteme de automatizare

Sistemele de automatizare iti fac viata mai usoara, iti economisesc timp si iti dau garantia ca totul functioneaza zi de zi exact asa cum trebuie. In plus poti sa monitorizezi totul din telefon…Iti oferim automatizari in zona de senzori, irigatii, control acces, securitate si supraveghere, pontaj, usi si porti, sisteme de alarma…

Avantajul automatizarilor daca sunt facute bine este ca iti eficientizeaza timpul si iti garanteaza siguranta si eficienta activitatilor de zi cu zi. Esti in control tot timpul referitor la ce se intampla si mai ales cum si cand se intampla lucrurile asa cum iti doresti fara sa depinzi de oameni sau mai ales de greselile acestora ce sunt inevitabile uneori.Dar mai ales esti in control fara ca tu, clientul sa fi prezent in locatia respectiva indiferent ca vorbim de udarea gazonului acasa, de accesul la birou sau de stingera luminilor in fabrica la finalul programului de lucru.

Principalul aspect de care tinem cont in structura unui sistem de automatizare sunt nevoile clientului si zonele in care se manifesta aceste nevoi.

Pe baza lor propunem clientului structura de automatizari eficienta cu integrarea zonelor si mai ales a echipamentelor existente sau noi dupa cum cere clientul si se poate din punct de veder tehnoc.

Calitate Garantata

Peste 120 de proiecte pe intreg cuprinsul tarii. Peste 120 de clienti multumiti ne sustin cand spunem ca iti oferim calitate inainte de orice.

Alaturi de tine

Alaturi de tine pe perioada de garantie si postgarantie astfel incat orice situatie apare o vom rezolva in termenul cel mai scurt... venim in maxim 48 de ore de la semnarea unui eveniment nedorit in cadrul sistemului de automatizare.

Numarul mare de proiecte dublat de garantiile clientilor nostri ne recomanda.. Iti oferim calitate garantata a proiectelor la cel mai bun pret.

Oricand in perioada de garantie si post garantie vom fi langa tine sa rezolvam orice situatie aparuta, in cel mai scurt timp.

iti oferim in primul rand garantia calitatii, siguranta ca suntem alaturi de tine, solutia ideala pentru tine in asa fel incat sa nu cheltuiesti mai mult decat ai nevoie, calitatea materialelor si echipamentelor verificata in peste 120 de proiecte pana in prezent.

Automatizari EnergoFit

Ce iti oferim....

Suntem specializati in proiectarea , montajul si instalarea automatizarilor