Serviciile oferite de noi....

Luați în considerare alimentarea biroului, a clădirii comerciale sau a unei fabrici, a afacerii dvs. ca o investiție în viitor. Randamentul investitiei il veti observa imediat si va fi o reducere uriașă a facturilor lunare de energie pe care le primiți, solutiile de energie verde fiind autosuficiente în producerea/utilizarea energiei.

Instalare rapida

Soarele este o sursă de energie nepoluantă și regenerabilă, panourile solare creează energie fără a utiliza combustibili fosili.

Solutie pe termen lung

Sursă de energie nepoluantă și regenerabilă, panourile solare creează energie pentru cel putin 25 ani cu randament similar cu cel din momentul instalarii.

În medie, o casă tipică  ar avea nevoie de un sistem de panouri solare cu o capacitate de generare de 5 KW pentru a-și satisface toate nevoile de energie electrică.

Fiecare proiect e deservit de minim 4 persoane, numar ce creste functie de complexitatea si dimesniunea acestuia. Echipa este formata din Inginer Electrician, Echipa de Montaj si Supervizor.

Garantam nivel maxim de calitate si eficienta incepand cu vizita de identificare a nevoie, proiectare, instalare si urmarire pe perioada de garantie si post garantie a proiectului.

img-04

Ce servicii Oferim...

Suntem specializati in proiectare, instalare sisteme de producere energie verde, panouri solare, pompe de caldura si automatizari. De asemenea ne ocupam in numele clientului de implementarea contractului de prosumator.