Pompa de caldura...

Pompa de caldura reprezinta o investitie foarte eficienta de inlocuire a incalzirii pe gaz cu randament din ce in ce mai bun mai ales datorita cresterii pretului gazului. Eficienta pompei de caldura intr-un sistem integrat cu panouri solare este foarte buna , recuperarea investitiei fiind de maxim 5 ani.

O pompa de caldura in legatura cu un sistem de panouri fotovoltaice reprezinta solutia sigura si garantata pentru desprinderea completa din punct de vedere al costurilor de sistemul de furnizre al energiei si al gazului in Romania. Cu alte cuvinte deveniti independenti energetic.

In situatia in care folosit si acumulatori pentru sistemul de panouri solare chiar va puteti decupla efectiv de la reteaua de energie electrica si de la reteaua de furnizare gaze.

Investitia intr-un sistem compus din pompad e caldura si sistem de panouri solare se amortizeaz ain aproximativ 3-5 ani.

Eficienta pompelor de caldura a crescut foarte mult in ultimii ani datorita evolutiei tehnologiei, iar solutiile sunt simple cele mai usoare de montat fiind pre sistem AER-APA si se montwaza similar cu un aer conditionat doarca unitatea externa sta in apropierea solului.

Evaluare si dimensionare pompa de caldura

Iti analizam necesarul de comsum pentru incalzire eficienta si dimensionam solutia tehnica exact pe ceea ce ai nevoie.

Eficienta energetica obtinuta

Cu pompa de caldura esti independent din punct de vedere al necesarului de incalzire, nu mai depinzi de furnizorul de gaz, cresterea pretului gazelor nu te mai afecteaza.

Peste 50 de proiecte cu pompe de caldura instalate in Romania. Randamentul solutiei tehnice asigura o recuperare a investitiei eficienta intr-un timp scurt

Iti oferim analiza, evaluare, dimensionare, montaj si instalare a solutiei tehnice. Livrarea se face la cheie fara nici un efort din partea ta.

Vom fi in contact permanent de laintentia manifestata de tine spre o solutie de acest gen pana la predarea acesteia la cheie si chiar dupa pe perioada garantiei si postgarantiei.

img-04

Ce iti oferim....

Suntem specializat in proiectarea, montajul si instalarea solutiilor tehnice de incalzire bazate pe pompe de caldura.