Sisteme de Panouri Solare

Oferim clientilor nostri servicii de evaluare a necesarului de energie pe baza consumatorilor si a consumului mediu lunar. De asemenea oferim servicii de furnizare, montaj si instalare a panourilor solare pe orice tip de acoperis sau structura aflata la inaltime sau la sol.

Montajul de obicei se executa intr-o singura zi daca sistemul de panouri silare are sub 10 kW iar montajul nu presupune lucrari speciale.

Procesul de contractare a unui sistem de panouri solare are cateva etape dupa cum urmeaza:.

  1. Oferta preliminara pe care o facem clientului pe baza informatii tehnice pe care acesta ni le furnizeaza telefoni sau pe mail, whatsapp etc.
  2. In situatia in care oferta este acceptata un specialist tehnic Energofit se deplaseaza in locatia clientului pentru a face verificarile tehnice intre ceea ce am primit de la client si realitatea din teren, in sensul de nevoi suplimentare sau specifice pentru a face instalarea corecta precum si dimensionarea corecta a sistemul de panouri fotovoltaice.
  3. Se transmite oferta finala rezultata in urma vizitei in teren
  4. In situatia in care clientul accepta acesta oferta , se semneaza un contract in care se detaliaza etapele instalarii si se plateste un avans de maxim 10% din valoarea contractului
  5. Se livreaza in locatia clientului echipamentele necesare montajului sistemului de panouri fotovoltaice si se plateste contravaloarea acestora de catre client
  6. Se executa montajul si se livreaza functional sistemul precum si contractul de prosumator daca este cazuSe plateste restul de contract de catre client.

Instalare rapida

Sistemul de panouri solare la cheie intr-o singur zi.
Instalarea pe o structura standard de acoperis se face intr-o singura zi daca sistemul de panouri solare are sub 10 kW.

Utilizare indelungata

Solutie de producere a energiei garantata 30 ani.
Sistemele de panouri solare instalate de EnergoFit sunt destinate sa fie utilizate pentru cel putin 30 de ani.

Avem peste 230 de sisteme de panouri solare montate pe tot cuprinsul Romaniei.Peste 10 MW cumulat instalati pana in prezent. Proiecte de la 6 kw pana la 950 kW atat in zona rezidentiala cat si in zona comerciala. Am instalat sisteme casnice pentru utilizatori obisnuiti dar si proiecte pentru cosumatori industriali de puteri mari si parcuri fotovoltaice.

Echipa de montaj si instalare este pregatita special pentru montajul acestor echipamente de producere a energiei indiferent de mediul de montaj, la intaltime sau pe sol. Lucram in conditii de maxima protectie atat pentru oameni cat si pentru suprafetele pe care montam sistemele de panouri fotovoltaice.

Cei peste 200 de clienti multumiti in ultimii 5 ani sunt dovada calitatii serviciilor noastre. Diveersitatea proiectelor instalate ne ajuta sa gasim solutie la orice provocare o identificam in teren astfel incat clientul sa beneficieze de solutia potrivita la pretul cel mai bun.

panouri-solare-acoperis-metalic
De ce EnergoFit?...

Pentru ca: