Panouri fotovoltaice Energofit
Sisteme de panouri fotovoltaice

About us

Povestea noastra

Am inceput aceasta poveste ca urmare a dorintei de a oferi ceva diferit clientilor nostri. De a ii proteja in procesul de identificare a nevoilor si oferirea strict a solutiilor de care acestia au nevoie. Ne-am pus intotdeauna noi in postura de clienti si incercam in fiecare zi sa le oferim calitatea si sinceritatea de care noi ne dorim sa beneficiem ca si clienti. Incercam in fiecare zi sa oferim clientilor cele mai noi si eficiente solutii energetice, potrivite strict pe ceea ce ei au nevoie.

Va oferim calitatea si competenta castigata in peste 200 de proiecte de panouri fotovoltaice si pompe de caldura instalate pana acum in Romania. Va oferim oricand contactele clientilor nostri pentru a beneficia de recomandarile lor si astfel sa fiti convinsi ca faceti alegerea potrivita atunci cand alegeti EnergoFit. Suntem mandri de a fi parte din povestea generarii energiei gratuit fara costuri, proces ce ofera independenta fiecaruia dintre noi si bucuria de a ajuta sa avem un mediu mai sanatos.

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca iti oferim sistemele de panouri solare calibrate pe nevoia ta, la cele mai bune preturi, cu cele mai mici costuri si cel mai mic efort din partea ta?

Avans de doar 10%

Iti reducem la maxim riscul de a plati sume mari in avans.

Instalare rapida

Iti instalam sistemele in timpul cel mai scurt posibil functie de complexitatea proiectului si de conditiile meteo.

Platesti functie de ce primeti

Platesti pe masura livrarilor. Am livrat echipamentele atunci le platesti. Am livrat sistemul la cheie atunci platesti manopera. Astfel ai siguranta ca ne tinem de cuvant
Alaturi de tine
Suntem alaturi de tine pe toata durata functionarii sistemelor instalate de noi. Iti oferim contracte de mentenanta, contracte extindere garantie, contracte post garantie si contracte de spalare panouri pentru mentinerea randamentului.

Echipa EnergoFit

O parte din Specialistii Energofit